RMA obrazac

UVI pravo povrata


Koristimo politiku povrata u roku od 14 dana, što znači da nam se svi proizvodi kupljeni na ovoj web stranici mogu vratiti u zadanom roku. Morate nas kontaktirati u roku od 14 dana nakon što su proizvodi došli u vaš posjed i proizvodi moraju nam se vratiti bez nepotrebnih odgađanja.

Ako proizvod nije neispravan i otvoren (tj. ako ste se predomislili ili niste zadovoljni proizvodom iz nekog drugog razloga), troškovi dostave padaju na vas. Vaša je odgovornost da paket stigne sigurno do nas, pa preporučujemo da koristite kurirsku službu, gdje je moguće pratiti pošiljku.

Ako je proizvod neispravan kada ga primite, kontaktirajte nas putem obrasca RMA i mi ćemo vam pomoći. Čim primimo proizvod(e) i obavimo inspekciju, obavijestit ćemo vas o našoj odluci. Zadržavamo pravo na djelomični povrat u slučajevima kada proizvod (i) nije u neiskorištenom stanju, oštećen je ili ima dijelove koji nedostaju ali ne zbog naše pogreške.

U slučaju pritužbe ili povrata proizvoda, posjetite naš centar za pomoć putem donjog gumba ili putem emaila [email protected]

Pošaljite zahtjev